ponedjeljak, 14. prosinca 2009.

Potpisano pismo namjere sa MT Consulting d.o.o.

Dana 05.12.2009. godine udruga Bolji grad, Poreč i tvrtka MT Consulting d.o.o. iz Poreča razmijenili su pismo namjere o zajedničkom pokretanju Akademije za turizam i ugostiteljstvo, kao rezultat višemjesečnih razgovora oko mogućnosti zajedničke suradnje za iznalaženje modela stalne edukacije djelatnika u turizmu.
Cilj projekta je poticanje investiranja u ljudske potencijale u turizmu, ugostiteljstvu i hotelijerstvu i podizanje interesa za školovanje u djelatnosti ugostiteljstva i turizma.
Misija projekta je iskorištavanje iskustava i znanja povezanih subjekata u obrazovanju djelatnika u turizmu i objedinjavanje javnih i privatnih interesa i inicijativa.
Vizija projekta je pozcioniranje grada Poreča kao centra izvrsnosti turističke usluge, stvaranje okvira stalne ekukacije djelatnika u turizmu i standardiziranje usluge u turizmu.
Prvi korak u zajedničkoj suradnji je Anketa za poslodavce i djelatnike koju smo poslali na više od 600 adresa kako bi dobili povratnu informaciju o viđenju dpsadašnjeg sustava obrazovanja, strukturi ljudskih potencijala u turizmu i važnosti potrebe stalne ekukacije u turizmu, ugostiteljstvu i hotelijerstvu.

Nema komentara:

Objavi komentar